Passi- ja ajokorttikuvaus

Passi- ja ajokorttikuvat

Otamme laadukkaat passi-, ajokortti-, ja henkilökorttikuvat odottaessasi. Kuvat saat halutessasi sähköisinä lupakuvina, paperikuvina tai molempina. Sähköisestä lupakuvasta saat kuvakoodin tekstiviestillä matkapuhelimeesi ja/tai sähköpostiisi. Yhdessä paperikuvasarjassa on kuusi kuvaa ja kuvat saat mukaasi noin 5-10 minuutissa. Aikaa ei tarvitse varata. Tervetuloa kuvaukseen!

Takaamme, että ottamamme kuva kelpaa passiin. Kuvillamme on luonnollisesti takuu eli jos kuva hylätään passitoimistossa, otamme veloituksetta aina uudet.

Kuvaustilanteessa kerromme, minkälainen kuva käy passiin, välttääksemme näin turhaa jonotusta passitoimistossa. Kuvasta pyritään kuitenkin ottamaan aina mahdollisimman edustava sääntöjen puitteissa. Kannattaa pitää kuitenkin aina mielessä että virallinen passikuva ja henkilökuva ovat täysin kaksi eri asiaa ja niiden ominaisuudet poikkeavat merkittävästi toisistaan! Pääsääntöisesti passikuvissa ei saa mm. hymyillä (”perusilme”) ja kuvassa istutaan suoraan kohti kameraa. Tarkemmat vaatimukset kuvan vaatimuksista löydät Poliisin lupapalvelun sivuilta, tästä linkistä.

Silmälasit

Kuvat pitää ottaa käytännössä aina ilman silmälaseja. Jos esimerkiksi lasien sanka on lähellä silmää tai varjostaa silmiä, silloin laseja ei voi kuvassa pitää. Monet linssit myös vääristävät silmän muotoa tai ominaisuuksia, jolloin laseja ei myöskään voi kuvaksessa pitää. Useat lasit myös heijastavat salaman niin, että lasit on otettava tästä syystä pois. Silmälasiton kuva kelpaa aina myös ajokorttiin, koska sitä varten ajokortissa on kohta jossa mainitaan että silmälasit vaaditaan ajaessa, kuvassa niitä ei tarvitse olla näkyvissä.

Voimme halutessanne ottaa samalla kertaa toisen kuvasarjan laseilla ja toisen ilman. Passitoimistossa voit sitten tarjota silmälasillisia kuvia ja toiset ovat valmiina mukana mikäli ne eivät käy. Toisesta sarjasta samalla kertaa otettuna saat -30% alennuksen. Jos kuvaajamme kuitenkin sanoo että lasit pitää ottaa kuvaan pois, mutta asiakas haluaa kuitenkin käyttää niitä kuvauksessa ja tästä syystä kuvat hylätään lupapalvelussa, emme valitettavasti voi siinä tapauksessa ottaa kuvatakuun piirissä uusia kuvia veloituksetta jälkeenpäin.

Tiukat säännökset johtuvat koneellisesta tunnistamisesta. Kuvien on oltava juuri oikeanlaisia, jotta kone osaa lukea niitä.

Erikoiskokoiset passikuvat

Tarvitsetko passikuvan Intiaan tai oletko lähdössä töihin Amerikkaan? Intia haluaa nykyään 5×5 cm passikuvat.

Amerikkalaiset tarvitsevat myös 2″x2″ eli 5×5 cm koon. Digitaalisen ja/tai paperisen, riippuen matkastasi. Biopassilla varustettu turisti ei tarvitse viisumia. Varmista kuitenkin matkatoimistosta tai lähetystöstä tämänhetkiset vaatimukset matkallesi, ne muuttuvat jatkuvasti

Meiltä myös Venäjän viisumikuvat, passikuvat Venäläiseen passiin ja Viron passikuvat.

KUVAPALVELU. VALMISTAMME DIGI- JA FILMIKUVISTASI PAPERIKUVAT MYYMÄLÄSSÄMME

KORKEARESOLUUTIO DYEINK KUVAT

UUTTA: Toukokuussa 2017 olemme ottaneet rinnalle käyttöön myös toisen kuvienvalmistusjärjestelmän! Se tuottaa korkearesoluutioiset HD-kuvatulosteet digikuvistasi odottaessa, ja joka päivä. Korkearesoluutiokuvat valmistuvat aivan käsittämättömän huikealla, jopa 1440dpi tarkkuudella (vertaa pikakuvakioskien/sublimaatiokioskien vain 300 dpi tarkkuuteen!) Tämä mullistava laitteisto ja sen tekemät DyeInk- kuvatulosteet ovat siis kohta tilattavissa myös kuvakioskeiltamme vaihtoehtoisena tuotteena, kun vain paras mahdollinen tarkkuus ja uskomaton värikylläisyys ovat Sinulle ainoa vaihtoehto! – eikä huolta vaikka kuvatarpeesi olisi määrällisesti isokin koska kuvia valmistuu meillä yli 600 kuvan tuntivauhdilla.

SUBLIMAATIOKUVATULOSTEET

Jos paperikuviksesi riittää perustason kuvat, ja kuvilta ei vaadita kovin suurta mekaanisen rasituksen kestävyyttä ja 300dpi tarkkuuskin riittää, on meillä tällaisten kuvien valmistusta varten myös oma kuvakioski jolla voit printata peruskuvat nopeasti ulos sublimaatiotulosteina. Isoja määriä sublimaatiotekniikalla ei kannata tehdä kuvan hinnan ja ominaisuuksien vuoksi, mutta soveltuu muutamien kuvien tulostamiseen ja kun kuvalle ei aseteta kovin isoja laatuvaatimuksia.

Myymälästämme löydät kaikki valokuvaukseen liittyvät tuotteet kuten kamerat, muistikortit, filmit, optiikat yms.

Kysy kuvavalmistuksen hinnat ja vaihtoehdot myymälästämme!

Soita, meilaa tai lähetä meille viesti!


Lähetä meille viesti